Installeer nu onze NeW op Zak app

voor Android en Apple

QR code NEW APP original

scan nu de QR -code

 
Leerlingen Campus FLX behalen finaleplaatsen in wetenschapswedstrijd

Een scriptie schrijven over een wetenschappelijk onderwerp” is het doel van de wedstrijd voor wetenschappelijke uiteenzettingen, georganiseerd door de vzw Natuur en Wetenschap. Als de scriptie dan bij de 5 beste inzendingen wordt gerangschikt, moet deze mondeling verdedigd worden op de finale half mei in BASF Antwerpen. Dat is het normale verloop van de wedstrijd.

Dit schooljaar is het wat anders verlopen. Een vreemd, klein en raar beestje heeft ervoor gezorgd dat mensen elkaar niet meer mochten zien, in elkaars buurt komen, elkaar aanraken, … Een finale waar meer dan 50 mensen kort op elkaar zitten, mocht zeker niet. De organisatie heeft enkel de werkjes bekeken, gelezen en er een rangschikking van gemaakt.
Een heel dikke proficiat aan Arne Vandenbruwane en Warre Delooz uit 2A Latijn. Hun scriptie is op plaats 1 gerangschikt van alle ingezonden werkjes uit heel Vlaanderen.
Een even dikke proficiat aan Lize Mulders en Aerynn Bokken uit 2A wetenschappen. De jury rangschikte hun werkje op plaats 4.
De prijs die ze hebben gekregen is een boekenpakket. De geldprijs die voorzien is als het werkje mondeling verdedigd wordt, is weggevallen. Wat ze wel in de plaats krijgen, is het eeuwige respect van hun wetenschapsleerkracht mevr. Davina Mertens.

bron: https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200605_04982616/leerlingen-campus-flx-behalen-finaleplaatsen-in-wetenschapswedstrijd

© 2024 Natuur en Wetenschap vzw All Rights Reserved. Voor vragen: webmaster@natuurenwetenschap.be